Rear extension and refurbishment of this stunning property in Cobham.

We provided our Client with various options for the refurbishment of the rear of their home.

Our design involved the removal of the three existing conservatories, replacing them with extensions to modernise the home.

An internal wall was removed to create an open plan kitchen / dining area with the installation of double doors leading into the adjacent entertainment room.

The new open plan space has been fully refurbished encompassing a new kitchen and new utility room with the continuation of the original underfloor heating system and new electrics throughout.

Two large slimline roof lanterns were installed in the extensions to match the stunning slimline sliding doors.

The extensions and first floor balcony were constructed using brickwork and special order reconstituted stone heads to match the existing house.

House Refurbishment in Cobham - pictures rear of house with extension - 3 sets of bifold doors closed